Adverteren in een krant ‘Het bijzonder zit vaak verborgen in het gewone’

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 12:53

Daar staat mijn advertentie dan in een krant 

Best spannend als je een advertentie plaatst in een krant. Val je op of lezen mensen er overheen.

Alweer een uitvaartbegeleider erbij? Ja dat klopt. Zo denk ik ook altijd als ik alle advertenties van uitvaartondernemers bij elkaar zie. Allemaal geplaatst vlak bij de de familieberichten.

Rouwadvertenties zijn stukjes die het best gelezen worden. Is het iemand uit het dorp? 32 jaar is erg jong, had nog een heel leven voor zich; 90 jaar, wat een mooie leeftijd. Advertenties die een overlijden concreet maken als het gaat om een bekende. Soms wist je het al, maar het staat toch ineens zwart op wit gedrukt. 

Een betere plaatst om een advertentie te plaatsen als uitvaartondernemer is er niet. Een plaats waar je kijkt als er een uitvaartbegeleider nodig is. Een stukje in de krant die in een oogopslag iets laat zien en vertelt. Wie is ze en wat doet ze?

Ik sta ertussen. Maar wat zegt een advertentie over mij als uitvaartbegeleider? En waarom zou u voor mij kiezen als u een uitvaartbegeleider nodig heeft. Als uitvaartbegeleiders willen we allen de wensen van de overledene en nabestaanden mogelijk maken. En wij als uitvaartbegeleiders kijken of de wensen ook mogen en kunnen. Allen hebben hetzelfde doel, maar toch zijn we allemaal als uitvaartbegeleiders verschillende mensen. Mensen met verschillende karakters en uitstralingen. Zo ook bent u als opdrachtgever als mens verschillend.

U kiest de uitvaartbegeleider wanneer deze nodig is als u betrokken bent bij een overlijden. Een uitvaartbegeleider die bijstaat in het afscheid nemen. Een uitvaartbegeleider die u helpt waar nodig is en uw wensen betreffende de uitvaart samen met u uitvoert. Een keuze die bij u past als nabestaande en past bij de (aankomende) overledene. Ook wanneer u een verzekering voor de uitvaart heeft, bent u vrij om die keuze te maken.

‘Het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone’

MiStoRia heeft passie en de loyaliteit. Met passie en loyaliteit begeleid ik samen met de nabestaanden de uitvaart. Samen kijken we in alle rust naar de wensen en mogelijkheden voor de uitvaart. Wensen en mogelijkheden die gewoon passen bij de overledene en nabestaanden en de uitvaart bijzonder maken. Wensen die voor het overlijden zijn vastgelegd en kunnen worden vastgelegd. Vastleggen van uitvaartwensen kunt u zelf, samen met de nabestaanden of met de uitvaartbegeleider doen. Ik help u daar graag bij en kan u vertellen over de mogelijkheden. Mogelijkheden diepassen in uw budget en/of het budget van uw verzekering voor de uitvaart. 

Ook staat bijzondere voor uitvaarten waarbij mensen met een verstandelijke beperking zijn betrokken. Met meer tijd en geduld betrekt MiStoRia deze groep mensen bij de uitvaart door hen een taak te geven bij het regelen en het uitvoeren van de uitvaart. Met symbolen, rituelen en hulpmiddelen maken we een afscheid concreet en visueel. Wanneer een afscheid niet concreet is geweest, heeft dit invloed op het rouwgedrag. Gedrag wat deze mensen tijdens en na een uitvaart laten zien, maar ook gedrag wat zij weken later na de uitvaart laten zien. Het gemis komt later wanneer het leven weer doorgaat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.