MiStoRia trouwambtenaar

Trouwambtenaar

Nadat ik in 2019 mijn diploma uitvaartbegeleider heb gehaald, ben ik ook gaan kijken of ik trouwambtenaar kon worden. In juli 2020 heb ik mijn certificaat voor trouwambtenaar behaald bij "De Hippe Trouwambtenaar".

Trouwen, een verbintenis aangaan. Elke gemeente heeft een lijstje met trouwambtenaren. Hieraan hoef je niet te houden. Je kan aan de gemeente vragen of zij jouw gekozen BABS voor 1 dag willen aanstellen. Natuurlijk hoop ik dan dat je voor mij kiest.

Bij een wettelijk huwelijksvoltrekking moet de  trouwlocatie door de gemeente goedgekeurd zijn. Hieraan zitten nogal wat eisen. Hebben julle een voorkeur voor een trouwlocatie en deze voldoet niet aan deze eisen van de gemeente, dan zou je ervoor kunnen kiezen om ceremonieel te trouwen op de voorkeurlocatie.

 

Een huwelijksvoltrekking, een van je mooiste momenten van je leven. 

Hebben jullie plannen om te gaan trouwen, willen jullie elkaar opnieuw het ja-woord geven, hebben jullie vragen over de mogelijkheden of zijn jullie nieuwsgierig naar mij als BABS? Neem gerust contact met mij op. Kiezen jullie mij als jullie trouwambtenaar, maak ik met jullie een afspraak. Jullie vertellen mij de leukste, grappigste momenten van jullie relatie, zodat ik deze momenten kan verwerken in een hippe, leuke, gezellige huwelijks-speech. 

 

MiStoRia trouwambtenaar

Ria van der Zon

info@mistoria-vanderzon.nl

06-11136234

Checklist Bruiloft
PDF – 388,5 KB 681 downloads
MiStoRia trouwambtenaar